Ξενοδοχειακές λύσεις

Η ιστοσελίδα για την παρουσίαση μιας επιχείρησης είναι καίριο και σημαντικό σημείο. Ειδικά στον χώρο του τουρισμού όπου ο υποψήφιος πελάτης δεν έχει άλλο τρόπο για να πάρει πληροφορίες για τον προορισμό του, παρά μόνο μέσω του διαδικτύου.

Η ιστοσελίδα ενός καταλύματος είναι και ο μοναδικός τρόπος μέσω του οποίου μπορεί να σχηματίσει μια πρώτη άποψη και να πάρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή του.

Πέρα από την ιστοσελίδα απαραίτητο εργαλείο για τους ξενοδόχους είναι και οι φόρμες online εμφάνισης της διαθεσιμότητας των δωματίων αλλά και των κρατήσεων.

Περισσότερα...

 

Forums

Πρόκειται για ηλεκτρονικές κοινότητες όπου άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα συναθροίζονται μέσω του ίντερνετ και ανταλλάσουν απόψεις και νέα.

Πρόκειται για ιστοσελίδες με μεγάλο βάθος, αφού φιλοξενούν αρκετά «δωμάτια» και κάθε ένα από αυτά αφορά και μια διαφορετική θεματική ενότητα.

Πολλές φορές για να δει όλο το περιεχόμενο κάποιος πρέπει να κάνει εγγραφή και να γίνει μέλος. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να στείλει και να λάβει μηνύματα σε άλλους χρήστες αλλά και να γίνει ενεργό κομμάτι της κοινότητας.

Περισσότερα...

 
 

Blogs

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας τα blog ή ιστολόγια στα ελληνικά. O αγγλικός όρος blog προέρχεται από το weblog το οποίο έχει μεταφραστεί στα ελληνικά ως ιστολόγιο. Το weblog είναι επινόηση του Jorn Barger από τον Δεκέμβριο του 1997.

Στις αρχές του 1999 όμως ο Peter Merholz ανακοίνωσε ότι θα το προφέρει «wee-blog» και έτσι καταλήξαμε στο σύντομο όρο blog αφού ο συντάκτης αναφερόταν ως blogger. Πρόκειται για ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνονται τακτικά, ακόμα και κάθε μέρα ή και πολλές φορές ημερησίως.

Το περιεχόμενό τους μπορεί να είναι ενημερωτικό, ειδησεογραφικό, καλλιτεχνικό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ημερολόγιο.

Τώρα τελευταία πληθαίνουν τα πολιτικά blog στα οποία πολίτες αλλά και δημοσιογράφοι εκφράζουν την άποψή τους και πραγματοποιούν συζητήσεις με τους αναγνώστες μέσω των σχολίων κάθε θέματος. Πέραν της ενημέρωσης, ένα blog μπορεί να λειτουργήσει και σαν εργαλείο κριτικής. Τώρα πια, ακόμα και εταιρίες έχουν φτιάξει δικά τους blog ώστε να ενημερώνουν τους πελάτες τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 3

Social Media

Newsletter


Επικοινωνία

Στρ. Καλλάρη 37 Κάτω Πατήσια Αθήνα
Email: info@webcity.gr
Τηλ: +30.210.8318084 
Φαξ: +30.210.8318051

E.T.W. WEBCENTER CYPRUS LTD
Τεμπών 30 Εγκώμη Λευκωσία 2090
Url: www.etw-webcenter.com 
Email: info@etw-webcenter.com