Αρχική WEB DESIGN Ξενοδοχειακές λύσεις

Ξενοδοχειακές λύσεις

Η ιστοσελίδα για την παρουσίαση μιας επιχείρησης είναι καίριο και σημαντικό σημείο. Ειδικά στον χώρο του τουρισμού όπου ο υποψήφιος πελάτης δεν έχει άλλο τρόπο για να πάρει πληροφορίες για τον προορισμό του, παρά μόνο μέσω του διαδικτύου.

Η ιστοσελίδα ενός καταλύματος είναι και ο μοναδικός τρόπος μέσω του οποίου μπορεί να σχηματίσει μια πρώτη άποψη και να πάρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή του.

Πέρα από την ιστοσελίδα απαραίτητο εργαλείο για τους ξενοδόχους είναι και οι φόρμες online εμφάνισης της διαθεσιμότητας των δωματίων αλλά και των κρατήσεων.

Βλέποντας ο υποψήφιος επισκέπτης τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου αλλά και το αν το δωμάτιο που επιθυμεί είναι διαθέσιμο την ημερομηνία που σκοπεύει να ταξιδέψει, είναι πολύ πιο εύκολο και βολικό να κάνει κράτηση του δωματίου την ίδια στιγμή.

Σκεφτείτε πόσο πολύτιμο είναι αυτό το εργαλείο εφόσον θα εξοικονομεί χρόνο από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών σας ενώ ταυτόχρονα λόγω της αμεσότητάς του θα σας αύξανε τις πωλήσεις από τις αυτόματες κρατήσεις δωματίων.

Η Webcity έχει να σας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα online διαθεσιμότητας και κρατήσεων που είναι και ανάλογο του όγκου της κίνησης του ξενοδοχείου σας αλλά και των απαιτήσεων της δουλειάς σας.

Social Media

Newsletter


Επικοινωνία

Στρ. Καλλάρη 37 Κάτω Πατήσια Αθήνα
Email: info@webcity.gr
Τηλ: +30.210.8318084 
Φαξ: +30.210.8318051

E.T.W. WEBCENTER CYPRUS LTD
Τεμπών 30 Εγκώμη Λευκωσία 2090
Url: www.etw-webcenter.com 
Email: info@etw-webcenter.com